Contact

Bel ons nu voor een afspraak op:

040-2055415

 

Autocentrum Vlemmix

Hoge Akkers 36

5554GC Valkenswaard

Schadeherstel
images/av11.jpg

Van kleine kras tot grote deuk - 1 x gebeld schade hersteld!

schadeherstelSchadeafhandeling volledig verzorgd van schademelding en administratieve afwikkeling tot het daadwerkelijke ambachtelijke herstel met de benodigde technische kennis.
Nadat wij het traject met uw verzekering in gang hebben gezet en er een expertise plaats vindt. Gaan wij met behulp van het meest geavanceerd apparatuur uw schade nauwkeurig vastleggen.

 

 

col.ashxAl tijdens dit traject kunnen wij beginnen met herstel van uw voertuig dit omdat wij een vertrouwensreparateur zijn van vele verzekeringsmaatschappijen. Wanneer de carrosserie ontzet mocht zijn richten wij uw voertuig met behulp van een Caroliner richtsysteem. Wij kunnen deze dan op de mm nauwkeurig rechtzetten aan de hand van de data die Caroliner bij de Fabriek van uw auto verzamelt. Wanneer er nieuwe delen gelast moeten worden hebben wij hiervoor gecertificeerd lasapparatuur tot onze beschikking zodat ook de garantie op uw carrosserie niet in het geding kan komen.

 

ppg pm internetupdate 1024x361Voor het spuiten gebruiken wij PPG coatings veelal ook gebruikt door fabrikanten.

Zoals links in het plaatje al staat gebruiken wij paintmanager om ervoor te zorgen dat de juiste kleur gebruikt wordt zodat er absoluut geen kleurverschil ontstaat.

 

RapidMatchX5Tijdens het herstelproces loopt de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij uiteraard gewoon door. Wanneer uw auto door ons in perfecte staat afgeleverd wordt ‘’ons werk mag nu eenmaal niet gezien worden’’ Is het een kwestie om een akte van sessie te tekenen zodat u verder ook geen omkijken naar de financiële afwerking heeft.

 

6 vlemmixOok voor speciale klussen wat betreft spuitwerk enz. enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk hiervoor bij specials of op onze facebookpagina.

Maak nu een afspraak!Neem contact op

Openingstijden

Maandag

08:30 - 18:00

Dinsdag

08:30 - 18:00

Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag

08:30 - 18:00

Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Zondag Gesloten

Contactinformatie

Autocentrum Vlemmix

Hoge Akkers 36

5554GC Valkenswaard

Tel.: 040-2055415

info@autocentrumvlemmix.nl

Volg ons op

 voor updates en foto's van speciale projecten.

Afdrukken